A kosarad nem tartalmaz termékeket.

Budapest
061/306-0544
Debrecen
0630/553-4421
Győr-Sopron-Szombathely
0630/294-2983
Balaton Észak
0630/504-4427
Balaton Dél
0630/641-7967

Tájékoztatók

Jogi tudnivalók

Az ICE CUBE Webshop és annak egyes elemei szerzői jogi védelem alatt állnak, engedély nélküli felhasználásuk büntető és polgári felelősségrevonást von maga után. Az ICE CUBE logó és termékek fotói,
szövegei kizárólag az ICE CUBE Kft. előzetes írásos hozzájárulásával használhatók nyomtatott és elektronikus felületeken is, különös tekintettel kereskedelmi célú felhasználás esetén.

Adatvédelmi elvek

1. Az ICE CUBE Hungary Kft., mint Szolgáltató az Ön, mint Felhasználó adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, illetve az információs
társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseinek a legteljesebb mértékben eleget téve az alábbiak szerint kezeli.


2. A Szolgáltató elkötelezett Felhasználói személyes adatainak védelme mellett, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Szolgáltató a személyes adatokat
bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.


3. A webáruházban a regisztráció, illetve a személyes adatok megadása minden esetben önkéntes.


4. A regisztráció elvégzésével Ön a jelen adatvédelmi szabályzatot elfogadja, valamint hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatait Szolgáltató a szolgáltatás jellege által meghatározott célból és
ideig nyilvántartsa, kezelje és felhasználja.


5. A Felhasználó kijelenti, hogy a regisztrációt önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában hajtotta végre.

Az adatkezelés célja: a megrendelések teljesítése, illetőleg az ezzel összefüggő kapcsolatfelvétel
Az adatkezelés jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§.(1) a.) pontja alapján, illetve az elektronikus
kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Eker.tv.) 13/A. § (3) bekezdése.
A kezelt adatok köre: a Felhasználó vezetékneve, keresztneve, e-mail címe, telefonszáma, lakcíme
Az adatkezelés időtartama: Szolgáltató az adatokat a regisztráció fennállása alatt kezeli.
Az adatokhoz való hozzáférés: a kezelt személyes adatokhoz a Felhasználón kívül, kizárólag a Szolgáltató munkatársai a szolgáltatás működéséhez szükséges mértékben férhetnek hozzá. Szolgáltató az
adatokat harmadik személynek nem adja ki.
A Felhasználó nem járul hozzá személyes adatai nyilvánossá tételéhez.

A felhasználói információk javítása, regisztráció megszüntetése

Ügyfeleink az oldalainkon megadott adatokat bármikor megváltoztathatják a "Profil szerkesztése" menüpont alatt. Ugyanitt teljes regisztrációjukat bármikor törölhetik. Felhasználó az adatai kezeléséről, annak módjáról, tartalmáról, idejéről, helyéről, bármely az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről bármikor tájékoztatást kérhet.

Regisztráció

Regisztráljon oldalunkon felhasználóneve, neve, jelszava és email címe megadásával. Egy email címmel csak egy regisztrált felhasználólehet a Webshop-ban.

2/a. Amennyiben már korábban rendelt tőlünk telefonon, lehetősége van regisztrációját összekapcsolni az Ice Cube rendszerébentalálható vevőadataival. Ehhez egy vevőkód és egy aktiváló kód megadása szükséges. A vevőkódot megtalálja az általunk kiállítottszámlákon. Az aktiváló kódot kérheti telefonon ügyfélszolgálatunktól, valamint a sofőröktől, akik egy papírt nyomtatnak Önnek aszükséges adatokkal. Az egyes pontban részletezett regisztráció után megjelenő oldalon tudja megadni a vevőkódot és az aktiváló kódot.Ekkor a Létező ügyfél összekapcsolása gombra kattintva már meg is jelennek a rendszerben tárolt adatai.
Ha a regisztrálás pillanatában még nem rendelkezik a megfelelő adatokkal, később is megadhatja ezeket a felső menüsoron a Belépve/Adatmódósítás szöveg utáni nevére kattintva.
2/b. Amennyiben Ön még nem vásárolt tőlünk korábban, az
Új ügyfél regisztrálása gombra kell kattintania. Ekkor kell megadnia aszükséges adatokat, mint kapcsolattartó adatai, szállítási és számlázási címek. Az adatok rögzítése az oldal alján található Módosít gombbal valósítható meg.

Termékek kiválasztása

Kattintson a menüsoron a Vásárlás hivatkozásra, így visszakerül a webshop főoldalára. A bal oldalon megjelenő listából válassza ki azÖnnek megfelelő termékkategóriát. A kategóriában szereplő termékek listázásra kerülnek. Válassza ki az Önnek megfelelő termékeket alistából. A termékek bal alsó sarkán adhatja meg a kívánt mennyiséget. Ezután a jobb oldalon található Kosárba gombra kell kattintania. Az oldal jobb oldalán látható Bevásárló kosár felíratú dobozban találja meg a hozzáadott termékeket.

Összegzés

Ha végzett a termékek hozzáadásával, a Bevásárló kosár alsó részén található Megrendelés gombra kattintva eljuthat az összegzőoldalig. Itt még egyszer áttekintheti rendelését, szükség esetén változtathat a mennyiségeken. Ha egy terméket el szeretne távolítani a listából, nullás mennyiséget adjon meg. A memnyiségek módosítása után mindig nyomjon ENTER billentyűt, vagy kattintson a Mennyiségek frissítése gombra.
Az összegző oldalon kap tájékoztatást arról, ha rendelési mennyisége nem éri el a meghatáráozott minimális súlyhatárt. A piros keretbenmegjelenő üzenet tartalmazza az aktuálisan érvényes minimális rendelési mennyiséget. Megrendelését ekkor módosítania kell, minimálissúlyhatár alatt nem adható le megrendelés.
Ha a minimális súlyhatárt elérte, viszont az ingyenes szállítás határát nem érte el, erről is egy figyelmeztető üzenet jelenik meg. Azüzenet szintén tartalmazza az aktuálisan érvényes határt, amely alatt szállítási díj fizetendő. Ebben az esetben rendelése leadható, defelszámításra kerül a szállítási díj.
Ha mindent megfelelőnek talált, kattintson a Megrendelés folytatása gombra!

Szállítási adatok és megrendelés

A megjelenő oldalon a szállítási címet és szállítási időpontot kell kiválasztani.
Amennyiben a vevőadatoknál rögzített szállítási címre kéri a megrendelést, nincs semmi dolga. Viszont, ha előbbitől eltérő, egyedi címrerendelne, pipálja be az Alternatív szállítási cím jelölőnégyzetet! Ekkor a rögzített szállítási cím adatok helyén lehetősége nyílikmegadni az alternatív címet. A cím megadása után kattintson a Cím hozzáadása gombra! A cím mentésre kerül, és megjelenik acímlistában. Ebből a listából ki kell választania a kívánt címet egy kattintással.
A szállítási cím kiválasztása után kell megadnia a szállítás időpontját. Ez mindig a szállítási címtől függ, ezért mindig a cím megadásalegyen az első. Válassza ki a kívánt dátumot a listából. Ekkor frissül az Átvétel időpontja című legördülő lista. Nyissa meg a listát, ésválassza ki az Önnek megfelelő időpontot

Felhívjuk figyelmét, hogy az időpont megadása nem jelenti azt, hogy Ön mindenképp megkapja rendelését a választott időtartamonbelül. Sofőreink terheltségének függvényében a szállítási időpont változhat. Természetesen mindent megteszünk a kért időpontbantörténő szállításra.
Az időpont megadása után lehetősége van megjegyzést írni rendeléséhez.
A Megjegyzés mező alatt látható a az esetleges szállítási díjjal növelt végösszeg.

Ha mindent rendben talált, kattintson a Rendelés feladása gombra. A rendelés automatikusan kerül feldolgozásra, a feldolgozásról emailt küldünk a regisztrációkor megadott email címre. További dolga nincs, a megrendelt termékeket kiszállítjuk.
Amennyiben kérdésünk merül fel megrendelésével kapcsolatban, a megadott telefonszámon kapcsolatba lépünk Önnel.